Telekom-installationer

Proffs på telekominstallationer i fjällmiljö och sträng kyla!

SMS AB (Stavre Mobile Service) utför alla slags telekominstallationer, mastmontage och antennmontage för både GSM, 3G, 4G, 5G och radiolänk, samt annan Telekomutrustning i såväl nya som befintliga anläggningar. Vi har särskild spetskompetens vad gäller arbete i fjällmiljö, hårt väder och sträng kyla. Vår ambition är att ha den vassaste branchkunskapen och den bästa personalen. Vårt team består av masttekniker med hög kompetens och erfarenhet med förmåga att snabbt och effektivt finna de lämpligaste problemlösningarna då det krävs.
Alltid med kundens bästa i fokus!

Med vår bas i Bräcke, mitt i Sverige, har vi av naturliga skäl Norrland som huvudområde, men våra masttekniker finns utspridda över landet och vi utför installationer och byggnationer i hela Sverige samt Norge. Vi har ett stort kontaktnät med viktiga underentreprenörer och stora leverantörer inom Telekom som ger oss prioritet då det gäller leveranser och utförande, och vi har utfört jobb åt de allra flesta av Sveriges nätägare.

Proffs på telekominstallationer inomhus.

Berg, betong, plåtfasader och isolerglas är några skäl till att en del byggnader kan ha problem med signalmottagning inomhus. Vi installerar och driftssätter effektiva inomhus- lösningar med  bl.a. repeaters som förstärker signalen inuti byggnader med dålig mottagning.

Inomhus-
lösningar

Vindkraft

Proffs på Vindkraftsinstallationer.

Vi monterar vindmätarutrustning på alla typer av mätmaster, samt bygger och demonterar master med både kran och helikopter.
Behöver ni hjälp med att montera reservkraft till er mätutrustning ordnar vi såklart det.

Få offert

Fyll i formuläret nedan
för offertförfrågan