Om oss

kollage

 

Proffs på mastinstallationer i fjällmiljö och sträng kyla!

SMS AB (Stavre Mobile Service) utför alla slags mastinstallationer, mastmontage och antennmontage för både GSM, 3G, 4G och radiolänk, samt annan Telekomutrustning i såväl nya som befintliga anläggningar. Vi har särskild spetskompetens vad gäller arbete i fjällmiljö, hårt väder och sträng kyla. Vår ambition är att ha den vassaste branchkunskapen och den bästa personalen. Vårt team består av masttekniker med hög kompetens och erfarenhet med förmåga att snabbt och effektivt finna de lämpligaste problemlösningarna då det krävs.
Alltid med kundens bästa i fokus!

Med vår bas i Bräcke, mitt i Sverige, har vi av naturliga skäl Norrland som huvudområde, men våra masttekniker finns utspridda över landet och vi utför installationer och byggnationer i hela Sverige samt Norge. Vi har ett stort kontaktnät med viktiga underentreprenörer och stora leverantörer inom Telecom som ger oss prioritet då det gäller leveranser och utförande, och vi har utfört jobb åt de allra flesta av Sveriges nätägare.

Vi växer så det knakar!

SMS AB startades 2005 i Stavre, Jämtland, av Stig Eklund – då som enskild firma.
2010 ombildades företaget till aktiebolag och har sedan växt lavinartat, vilket också inneburit att vi flyttat till nya, betydligt större lokaler i Bräcke (2014). I lokalerna finns kontor, lagerlokaler och verkstadslokal med plats för packning/lastning samt vård och service av våra bilar, skotrar och ATV-fordon. Sedan starten har företaget ökat från 1-15 anställda och 2012 mottog vi priset för ”Snabbast växande bolag i Jämtland/Härjedalen”. Något vi är väldigt stolta över!

Välkommen till SMS AB.

 Stig Eklund

siggesignatur-small

VD, Stavre Mobile Service AB